Trampoliner

Hop til månen eller over lava på vores trampoliner

Hos Bork Legeland tilbyder vi alle, ligegyldig alder, at hoppe højt op i luften, svinge sig fra kant til kant og hoppe over det usynlige lava. Vores trampoliner er altid et sted fyldt med grin, glæde og masser af hoppende sjov for både børn og voksne. Med seks trampoliner afskærmet af et sikkerhedsnet kan du afprøve dine vilde tricks, udfordre vennerne til en omgang hoppende høvdingebold eller se, om du kan hoppe højere end mor og far. Med polstrede kanter og sikkerhedsnet er det trygt at lade børnene udforske trampolinernes verden og nyde en dag fyldt med leg og bevægelse. 

 

Så kom og prøv vores trampoliner, og se om du med snilde, balance og højt humør kan slå de andre i legelandet i at hoppe højest. Har du brugt alle dine kræfter på trampolinerne, og ønsker du en pause, så afslut aktiviteten med noget forfriskende i vores café eller hop videre til legelandets andre aktiviteter

En klatrevæg styrker børnene både fysisk og mentalt

Bork Legelands trampoliner tilbyder en underholdende og aktiv måde at tilbringe tid på med børn i alle aldre. De hoppende overflader giver mulighed for at prøve nye tricks, forbedre koordinationen og styrke musklerne, imens man har det sjovt. Hos Bork Legeland finder du seks trampoliner afskærmet med et sikkerhedsnet, hvor du trygt kan lade børnene udforske trampolinerne på egen hånd. Opfind egne lege på trampolinerne, eller tag familien og kammeraterne under armen og spil en omgang hoppende høvdingebold eller få hinanden til at poppe som popcorn.

Fordele ved leg på trampoliner

Ud over trampoliner er en sjov og anderledes fysisk aktivitet, har legen en masse fordele for børns udvikling og sundhed. Den fysiske aktivitet på trampoliner hjælper med at forbedre koordination, balance og styrke, samtidig med at trampolinerne fremmer en sund livsstil og hjælper med at forbrænde energi. Udover det fysiske styrker trampoliner det sociale, da det ofte er en aktivitet, hvor alle kan være med. Børnene lærer at samarbejde, konkurrere og lege med hinanden.

Trampoliner for alle aldre

I Bork Legeland ønsker vi, at alle aldre kan være en del af aktiviteterne. Derfor er vores trampoliner afskærmet med et sikkerhedsnet. Det skal sikre, at I som voksne kan føle jer trygge ved at lade børnene lege på trampolinerne. At sikkerhedsnettet er til for de små, skal ikke holde forældre, bedsteforældre, mostre, fastre, onkler og andre voksne fra at deltage i legene. Trampolinerne har ingen aldersbegrænsning, så hop ud på dybt vand og deltag i børnenes sjove og fantasifulde lege.

Andre aktiviteter i Bork Legeland

Planlæg jeres tur til Bork Legeland i dag. Hos Bork Legeland kan vi byde på en masse aktiviteter, som hoppeborge, klatrevægge, udendørs legeplads, udklædningsum og meget mere. Når først entréen er betalt, så kan hele legelandet benyttes hele dagen. Har I som voksne brug for en pause fra legen, kan I tage plads i vores stillerum eller tage en smut forbi vores café, hvor I kan købe forfriskninger i løbet af dagen.