Hoppeborg til børn

Bork legelands hoppeborg til børn

Bork Legeland tilbyder alle vores besøgende gæster at give en hånd med, når vores store gravemaskine skal i arbejde. Vores gravemaskine er bare en smule anderledes i forhold til alle andre gravemaskiner. Det er nemlig kun fantasien, som sætter grænserne, når dine børn eller dig selv skal forsøge at komme igennem vores store orange hoppeborg. Vælger du at hoppe, kravle, løbe eller rutsje dig igennem gravemaskinens store aktivitetscenter, så vil du opleve, at alle ture på hoppeborgen aldrig vil være den samme. 

Så kom og prøv vores gravemaskine, hvor du med et indvendigt aktivitetscenter lukker resten af legelandet ude og selv kan lege håndværker for en dag. Når arbejdet er overstået eller en pause er kærkommen, så afslut oplevelsen med en rutsjetur ud til legelandets andre aktiviteter.

En hoppeborg fremmer børns udvikling

En hoppeborg har mange positive effekter for børns udvikling. I en verden hvor teknologi og skærmtid vinder frem, udvikles børns fysiske formåen, sociale kompetencer og kropskoordination langsommere. En oppustelig hoppeborg skaber mere end blot glæde og et forfriskende pust til legen. Den er med til at øge børnenes fantasi og skabe eventyrlige lege i fællesskab med andre børn. Derfor udfordrer en hoppeborg dit barns kreativitet og fantasi gennem leg. Hoppeborge er yderligere med til at styrke dit barns motionsvaner. Gennem hoppeborge bliver børn udfordret på deres fysiske formåen. Koordinationen mellem både balance, udholdenhed og muskelstyrke er nemlig essentiel for at kunne begå sig på en hoppeborg. Derfor er aktiviteten med til at forøge disse kompetencer hos børnene samtidig med, at de har det sjovt med andre børn.

Hoppeborgens kilde til glæde

Glæden ved hoppeborge er blevet et populært tiltag ved børnefødselsdage, skolearrangementer og andre større begivenheder. Det farverige luftfyldte element er ikke bare kilden til sjov, men kombinerer både motion, fantasi og social interaktion. Så har dit barn et ønske om at holde fødselsdag, eller skal du fejre en anden begivenhed, så vil hoppeborgen og Bork legelands mange andre aktiviteter være lige sagen.

Hoppeborg i Bork legeland og mange andre aktiviteter

Udover vores hoppeborgsaktivitet kan vi, i Bork legeland, tilbyde en masse andre sjove og anderledes aktiviteter. Hos os finder du alt lige fra fysiske aktiviteter såsom klatrevægge, sumodragter og streetfodbold til de mere stille aktiviteter som softblocks, udklædningsrum og bondegårdsland. 

Til de voksne kan vi tilbyde alt lige fra kaffe og kage til varme retter i vores café, Café Ko. Du kan slappe af ved vores store areal med borde og stole samtidig med, at dine børn prøver vores mange aktiviteter. Har du på et tidspunkt brug for ro, så gør endelig brug af vores stillerum, som kun er beregnet til voksne.