Om Bork Legelands nyhedsbrev

Om Bork Legelands nyhedsbrev

Sådan behandler vi persondata i forbindelse med nyhedsbreve

Når du tilmelder dig Bork Legelands nyhedsbrev, bekræfter du, at vi må sende dig nyhedsbreve med markedsføring og information. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket nederst i vores emails. 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, beder vi om din emailadresse og navn. Emailadressen anvender vi udelukkende til at sende dig nyhedsbreve, og vi beder udelukkende om dit navn for at kunne gøre indholdet mere personligt. I forbindelse med nyhedsbrevs-konkurrencer (en konkurrence hvor vi trækker lod blandt modtagerne af vores nyhedsbrev) kan vi finde på at sende en mail til vinderen, hvor vi beder om personens fulde navn og adresse. Dette er udelukkende med henblik på at kunne sende præmien til personen. 

Vi anvender følgende tredjeparter i forbindelse med nyhedsbreve: 

- Marketingbureauet Gro&Co ApS, som har adgang til personlige data i forbindelse med markedsføring.

- Campaign Monitor til afsendelse af nyhedsbreve.

- Facebook til at lave lead-annoncer til indhentning af nyhedsbrevstilmeldinger.

- Zapier til at overføre nyhedsbrevstilmeldinger fra Facebook til Campaign Monitor.

 

Betingelser for nyhedsbrevs-konkurrence

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du automatisk med i konkurrencen, når vi d. 31/3-2023 trækker lod blandt alle nyhedsbrevs-modtagere om et 10-turs kort til en værdi af 850 kr. Du skal blot være tilmeldt på tidspunktet for lodtrækningen for at være med i lodtrækningen.

Vinderen af lodtrækningen får besked via email kort tid efter lodtrækningen d. 31/3-2023. I emailen beder vi om vinderens fulde navn og adresse, så vi kan sende præmien med posten. For at indløse præmien skal vinderen besvare emailen senest 14 dage efter modtagelsen og i sit svar give os sit fulde navn og adresse. Modtager vi ikke et svar til tiden med personens fulde navn og adresse bortfalder retten til præmien, og der trækkes en ny vinder. Svarer vinderen på emailen inden 14 dage og fremgår personens fulde navn og adresse i svaret, sender vi efterfølgende 10-turs kortet med posten. Præmien kan ikke ombyttes til noget andet, heller ikke kontanter.

Vi offentliggør ikke vinderens fulde navn, med mindre vi først har fået samtykke. Vi offentliggør dog muligvis vinderens fornavn i et nyhedsbrev, på sociale medier eller begge dele.