Leg i Bork Legeland

Om Bork Legeland

Du finder os ved Ringkøbing Fjord - dit legeland i Jylland

Bork Legeland er placeret i Jylland, nærmere bestemt Bork Havn ved Ringkøbing Fjord. Siden 1. april 2012 har Bork Legeland inviteret børn, voksne og alt derimellem til at deltage aktivt i alle vores forskellige aktiviteter. Bork legeland byder alle velkomne til alle legelandets aktiviteter, som er fordelt på 2500 m2 indendørs legeland og 600 m2 udendørs legeplads. 

En dag fuld af leg med tag over hovedet 

Hos Bork Legeland er vi stolte over vores imponerende 2500 m2 legeland, som indebærer alt lige fra klatrevæg, hoppeborge, trampoliner, boldbad, legeborg og udklædningsrum. Alle vores aktiviteter kan både anvendes af børn og voksne, så I som familie kan have en aktiv dag i hinandens fællesskab. Så er vejret dårligt? Eller ønsker I blot en dag fuld af leg? Så vil Bork Legeland glæde sig til at byde jer velkommen. 

En solskinsdag fuld af leg 

Bork Legeland kunne d. 2 april 2023 med stolthed åbne op for vores nye 600 m2 store udendørs legeplads, Bondegården. Bondegården er et stort legeunivers med alt lige fra gynger, karruseller, rutsjebaner og klatretårne. Legepladsen er med til at give plads til alle børn, så leg kan kobles sammen med motion, udforskning og godt vejr. Som en udvidelse af legelandet kan familien nu nyde både gråvejrsdage og solskinsdage i Bork Legeland. Med entrébilletterne får hele familien fri adgang til hele legelandet hele dagen. Så tag familien under armen og få en dag med leg, motion og gode grin. 

Historien om Bork legeland - fra bondegård til legeland

Bork Legeland åbnede d. 1 april 2012, som følge af en gammel drøm, der nu skulle realiseres. I 2011 blev den tidligere bondegård totalrenoveret, så Bork Legeland kunne blive en realitet. Den tidligere bondegård bestod af en kvægbesætning på 130 malkekvæg, som i mange år leverede danskernes mælk til morgenmaden. I 2012 blev det ændret. Malkekøerne blev erstattet, og ind kom legetøjstraktorerne, hoppende gravemaskiner, rodeotyrene og trampolinerne. På kort tid blev bondegården til et legeland for hele familien, hvor man kan lege og mødes på tværs af generationer. Alle aktiviteter må benyttes af alle aldre, dog er aktiviteterne inddelt i forskellige aldersgrupper, så der findes noget til alle. 

Udover det indendørs legeland og den udendørs legeplads har Bork Legeland Café Ko, som kan mætte de sultne maver i løbet af dagen. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt. Vi holder vinterlukket, så hold øje med vores åbningstider. Vi glæder os til at se jer i Bork Legeland. 

 

Bork Legeland under ombygning

 

 

Bork Legeland i 2011

Seneste nyheder

Sommersjov i Bork Legeland → Åbent hver dag hele sommeren

Vi holder åbent alle dage i sommerferien og har masser af sjove aktiviteter både indendørs og udendørs.

Læs mere