Klatrevæg

Erobre højderne og sluk sirenerne på vores klatrevæg

Hos Bork Legeland tilbyder vi alle aldre at kombinere spænding, strategi og motion, når udfordringen på klatrevæggen skal tages op. Vores klatrevæg er bare en smule anderledes i forhold til andre klatrevægge. Den røde linje rundt markerer ruten, du skal tage for at aktivere sirenerne. Din vej til at tænde sirenerne er helt op til dig selv. Du kan vælge den rolige vej eller vejen, hvor du tonser gennem klatrevæggen. Udfordringen er op til dig. 


Så kom og prøv vores klatrevæg, og se om du med styrke, strategi og højt humør kan gennemføre vores klatrevæg og blive dagens klatre. Har du gennemført klatrevæggen, eller har du brug for en pause, så afslut aktiviteten med noget forfriskende eller løb videre til legelandets andre aktiviteter.

Klatrevæg Bork Legeland

En klatrevæg styrker børnene både fysisk og mentalt

Bork Legelands klatrevæg udfordrer alle aldre både fysisk og mentalt. Vores klatrevæg er lavet til børn, hvortil sværhedsgraden svarer til deres niveau. Klatrevæggen udfordrer børn fysisk, når de skal forsøge at gennemføre væggen. Her aktiveres flere muskler i kroppen, når de skal forsøge at holde sig oppe på væggen ved hjælp af deres hænder og fødder på de små greb. Udover det fysiske bliver børnene ligeledes udfordret mentalt, når de skal planlægge strategien for, hvordan væggen skal gennemføres, så sirenerne kan aktiveres. De rigtige greb skal vælges, så linjen på væggen gennemføres korrekt. Så skal dit barn udfordres både mentalt og fysisk, så vil Bork Legelands klatrevæg være den helt rigtige aktivitet.

Alle aldre i Bork Legeland

Kombinér leg og eventyr hos Bork Legeland

Bork Legeland tilbyder mange forskellige aktiviteter til hele familien. Selvom legelandet har aktiviteterne inddelt i forskellige aldersgrupper, så er alle velkomne til at prøve samtlige aktiviteter af. Så planlæg en dag, hvor aktiviteterne både er fysisk og mentalt udfordrende for hele familien. 

Gå på udkig i vores mange aktiviteter

Vores aktiviteter spænder bredt, hvilket giver alle aldersgrupper muligheden for at deltage aktivt i aktiviteterne. Så saml generationerne og tag en tur i Bork Legeland, hvor I kan kombinere leg og fantasi og dermed selv sætte præg på jeres oplevelse. Skal klatringen udfordres mere, så tag en tur udenfor og prøv vores klatretårne på legepladsen. Har I brug for en pause i løbet af dagen, så prøv vores Café, Café Ko, som har åbent hele dagen, eller har I som voksen brug for at nyde stilheden og roen, så kan I bruge vores stillerum, hvor kun voksne må opholde sig.