Bork Havn

Bork Havn

Ferie ved hyggelige Bork Havn

Bork Havn er et meget familievenligt område med gode badestrande, aktiviteter for børn, samt hyggelige butikker og spisesteder.

Bork Havn ligger i bunden af Ringkøbing Fjord og er bl.a. kendt for sine børnevenlige badestrande, den fantastiske natur, Bork Festival, Bork Vikinghavn, Bork Legeland, samt de fantastiske forhold til surfing. Den hyggelige havn har ikke det hele, men der er ikke langt til Vesterhavet ved Nymindegab Strand, Legoland i Billund, Skjern Enge, Hvide Sande eller Tipperne, hvor man kan opleve et af Nordeuropas største fuglereservater.

Her er oplevelser for hele familien, som søger aktive oplevelser, spændende seværdigheder og masser af frisk luft.

Kutter ved Bork Havn

Spisesteder og restauranter ved Bork Havn

Spisesteder og restauranter i nærheden af Bork Havn. Spis på restauranter som Restaurant Panorama, Café Star, Il Porto, eller nyd en is ved Havnen ved bl.a. Havnekiosken eller Bryggen Vaffelhus.

LÆS MERE HER

Bork Festival Børnekoncert

Aktiviteter og seværdigheder ved Bork Havn

Masser af sjove, spændende og underholdende aktiviteter ved Bork Havn.

LÆS MERE HER

Badestrand Vesterhavet

Badestrand ved Bork Havn

Ringkøbing Fjord og Vesterhavet byder i den grad op til badeferie, strandaktiviteter, og vind i håret. Hvis ferien er med mindre børn er Ringkøbing Fjord ideel, da vandet er mere roligt, varmere, og vandet er ikke særligt dybt inde ved kysten.

LÆS MERE HER

Sommerhus ved vesterhavet

Overnatning ved Bork Havn

Vælg blandt et stort udvalg af overnatningssteder ved Bork Havn. Hoteller, lejligheder, Campingpladser, Vandrerhjem. Der er noget for enhver smag.

LÆS MERE HER

Butikker ved Bork Havn

Butikker i og omkring Bork Havn

Der er flere steder, du kan handle i løbet af ferien

Læs mere her