Påskeferie i Vestjylland

Påskeferie - Hvad kan man lave i påskeferien med børn?

Kom væk fra dagligdagen og nyd påskedagene i de dejlige vestjyske omgivelser, hvor der er et hav af sjove aktiviteter for mindre børn, men hvor hele familien kan være med.

Nedenfor har vi samlet seks gode ideer til, hvad i kan lave i Vestjylland i påskeferien.

 

Tag på tur med børnene i den vestjyske natur

Der er rigtig mange muligheder for at opleve den smukke og til tider barske natur i det vestjyske. Vil man gerne opleve og lære naturen at kende på en anden måde, så kunne et besøg hos Naturkraft være et godt bud for hele familien. Naturkraft i Ringkøbing er et storslået oplevelsescenter og naturpark for hele familien, der skal synliggøre naturens kræfter og menneskets samspil med naturen.

 

Træk jer selv over Skjern Enge

Træk dig selv over åen på Skjern Enge, hop i vandrestøvlerne eller nyd naturen på cykel. Skjern Enge er et smukt naturområde, som er særdeles publikumsvenligt. Her findes trækfærger, hængebroer og udsigtstårne, hvorfra man kan observere de mange fugle, der holder til på engene.

 

Naturen som legeplads i Sdr. Bork

Hyg jer i Fritids- og Naturparken ved Sdr. Bork Forsamlingshus. Fritids- og Naturparken er de seneste år blevet udvidet, så der er alt fra bakkelegeplads, forskellige aktivitetsspots til ”leg med bold”, ”leg på hjul”, ”leg med de små”, osv. Desuden er der plads til fællesaktiviteter og en snak på bænken. Der er madpakkehus samt grillhytte til fri afbenyttelse.

Adgang til parken er gratis - medbring gerne egen cykel, løbehjul, bolde mm.

 

Oplev den vestjyske kyst

Seaside Safari tilbyder et hav af forskellige ture på og ved vandet. Tag for eksempel på ravjagt med erfarne ravjægere, oplev den skønne Ringkøbing Fjord på en hyggelig sejltur, eller nyd en frisk selvfanget frokost direkte fra fjorden i Hvide Sande.

 

Aktiviteter og underholdning for småbørnsfamilier

I Jylland Park Zoo finder du omkring 350 dyr fra alverdens lande fordelt på over 70 arter. Der er alt fra små regnskovsfrøer til løver og giraffer.      

Derudover er Jyllands Park Zoo en zoologisk have med masser af legeområder med gynger, sandkasser, klatrestativer og en fin miniby med legehuse.

 

Underholdning for børn og barnlige sjæle

Bork Legeland har masser af aktiviteter, så uanset om du er til spænding, leg eller hygge, så har vi noget for dig. Vi har gjort os umage for at finde aktiviteter til alle aldersgrupper, så du, dine venner og din familie kan boltre jer i timevis.

Alle aktiviteter må benyttes af såvel store som små, dog er aktiviteterne tiltænkt forskellige aldersgrupper - se aktivitetslisten på vores hjemmeside.

 

Hop i det varme vand i Henne Strand

I det indendørs vandland ved Henne Strand Camping kan man nyde den subtropiske varme med masser af vandleg. Luften er 32 grader og vandet 30 grader.

Der er en stor vandrutsjebane, vandfald, babybassin, sauna og spapool - så man kan være aktiv eller bare slappe af. Når billetten betalt, har du gratis adgang til alle aktiviteter i vandlandet.

 

Hvornår er der påskeferie i 2024?

Påskeferien i Danmark starter fredag den 22. marts og løber frem til og med den 1. april i 2024.

 

Hvornår holder Bork Legeland åbent i påsken?

Bork Legeland holder åbent alle dage i påskeferien.

 

Stranden ved vesterhavet