Sjove aktiviteter for hele familien i vinterferien 2022

Vinterferie i Vestjylland med børn

Hvad kan man lave i vinterferien 2022? Find inspiration til børnevenlige steder og aktiviteter i Vestjylland lige her!

Der er rigtig gode muligheder for både indendørs- og udendørsaktiviteter i Vestjylland i vinterferien. Der er rig mulighed for både at besøge Zoologiske haver, badelande, bowlingbaner og legeland.

 

Oplevelser for børn i Blåvand

Dyr er næsten altid et hit for hele familien. I Blåvand kan man besøge Blåvand Zoo, som holder åbent hele året. Her er alt lige fra heste, grise, lamaer, æsler, aber, kænguruer og fugle til slanger og løver. Så alt fra hyggelige små dyr til de helt store og farlige af slagsen.

I Blåvand kan man bl.a. også besøge det meget smukke arkitekttegnede Tirpitz Museum, hvor man blandt andet kan komme på en rejse igennem Vestkystens historie omhandlende alt fra rav, miner og 2. verdens krig til den store Tirpitz-bunker, som er hele omdrejningspunktet. Helt klart et besøg værd, hvor der vil være god mulighed for leg og læring for både børn og voksne.

 

Badelande og svømmehaller i Vestjylland

Vinterferien indbyder i den grad også til varme bade og tropiske klimaer. Vi har her samlet en liste med nogen af de mange svømmehaller samt badeland, som er at finde i Vestjylland.

  • Badeland Landal Sea West
  • Nordsø Badeland
  • Sportspark Blåvandshuk Svømmehal & Badeland
  • Blåvand Badeland
  • Henne Strand Camping Vandland
  • Søndervig Badeland
  • Svømmestadion Esbjerg
  • Tarm Svømmehal
  • Varde Svømmehal

Ta´ kegler i Vestjylland

Har man lidt større børn med på ferie, så kunne en god dyst på bowlingbanen også være en rigtig hyggelig aktivitet for hele familien. Du kan finde bowlingbaner i både Tarm, Skjern, Søndervig, Varde, Esbjerg samt i Ringkøbing.

 

Oplev Naturkraft ved Ringkøbing, Vestjylland

I Naturkraft kan du også opleve naturens kræfter og den smukke og vilde vestjyske natur i én og samme oplevelsespark. Naturkraft formidler oplevelser med natur, klima og bæredygtighed, så god mulighed for at blive klogere med en på opleveren.

 

Stort indendørs legeland ved Ringkøbing Fjord, Vestjylland

I kan også besøge det 2500 m2 store indendørs Legeland ved Bork Havn. Her tilbydes der aktiviteter til alle aldre, hvor den primære målgruppe er 1 – 12 år. I finder alt fra trampoliner, hoppeborge, rutchebaner, boldbassin, Streetfodbold, Aeroball og spillemaskiner, der er med til at gøre legen rigtig sjov for både børn og legesyge voksne.

Der findes en café i legelandet, men det er også tilladt at medbringe sin egen madpakke.

Se aktiviteter

Vinterferien ved Vesterhavet

Seneste nyheder

Familiehygge i påskeferien 2024

Vi åbner for den 11. sæson lørdag den 23. marts og holder åbent alle dage i påsken. Læs mere her!

Læs mere

Leg dig til varmen og slap af med familien i vinterferien

Giv familien et pusterum fra hverdagen med en sjov dag med masser af familietid.

Læs mere