Planlæg din tur legeland

Planlæg tur

Din tur til Bork Legeland

Ønsker du en dag fyldt med sjove aktiviteter, grin og magiske øjeblikke?

Så planlæg en tur ud af huset og besøg Bork Legeland ved Ringkøbing Fjord. Her vil vi gøre alt for at skabe uforglemmelige minder med dine nærmeste ligegyldig, om det er en weekendaktivitet, en børnefødselsdag eller en tur ud af huset med børnehaven. 

Vi ønsker at gøre dagen mindeværdig og god for alle. Derfor tilbyder vi noget til alle aldersgrupper. Så mens børnene prøver aktiviteterne af hele dagen, kan de voksne nyde kaffe, kage og mad fra vores café. Det er selvfølgelig også tilladt at medbringe egen mad og drikke ind i legelandet. Alkohol må ikke medbringes, men det kan købes i hos Café Ko.

Lad planlægningen begynde ved at kigge åbningstider, priser og aktiviteter igennem. Ønsker du mere information kan du altid kontakte os på telefon eller mail. 

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Bork Legeland!

Åbningstider 2024

Åbningstider 2024

Leder du efter åbningstider i Bork Legeland? Så klik herunder!

Læs mere
Priser i Bork Legeland

Priser i Bork Legeland

Her kan du finde en oversigt over vores priser.

Læs mere
Café Ko

Café Ko

Her kan du se hvad vi kan tilbyde af mad og drikke i legelandet.

Læs mere
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på de vigtigste spørgsmål omkring Bork Legeland.

Læs mere
Værd at vide

Værd at vide

Godt at vide inden dit besøg i Bork Legeland.

Læs mere
Find vej

Find vej

Find vej til Bork Legeland.

Læs mere

Udendørs aktiviteter for alle

Oplev den glæde som udendørs aktiviteter skaber. Bork Legeland tilbyder 600 m2 ren udendørs eventyr. Med vores mange alsidige aktiviteter til alle aldre og interesser er vores udendørsområde et kæmpe hit hvert år. Kast dig ud i sjove og afslappede omgivelser mens du nyder den friske luft. 

Vores udendørs legeplads, Bondegården, tilbyder en masse sjove aktiviteter - alt lige fra rutsjebaner, gynger, klatrestativer, karrusel, vipper, siddepladser og meget mere. Bondegården er designet med faldunderlag i helstøbt gummi, hvilket er med til at skabe let bevægelighed mellem det indedørs og udendørs legeland. 

Efter betalingen af entréen får besøgende ubegrænset adgang til alle aktiviteter hele dagen, både indenfor og udenfor. 

 

Tag familien under armen, så vi kan byde velkommen til leg under åben himmel hos Bork Legeland.

Indendørs aktiviteter for alle

Oplev vores sjove indendørs aktiviteter og skab mindeværdige stunder med hinanden. Bork Legeland har mange forskellige aktiviteter, som passer til enhver smag og alder. Så er I til fysiske aktiviteter, kreative aktiviteter eller fantasifulde aktiviteter, vil I opleve, at Bork Legeland er stedet for jer. 

Vi tilbyder alt lige fra hoppeborge, fodbold, klatrevæg, trampoliner til udklædning, boldbad, cirkus og spillemaskiner. Ønsker du som voksen at deltage i legen, står vi ikke i vejen for det. Du kan altid tage et hvil i vores stillerum kun for voksne eller bestille kaffe og kage fra vores egen, Café Ko. 

 

Kig alle aktiviteter igennem og planlæg din tur til Bork Legeland i dag.