Værd at vide i Bork Legeland

Værd at vide

Bork Legeland er for hele familien

Bork Legeland er tiltænkt som et legeland for hele familien, hvor man kan lege og mødes på tværs af generationer. Alle aktiviteter må benyttes af såvel store som små, dog er aktiviteterne tiltænkt forskellige aldersgrupper, man skal blot vise hensyn.

Da man ved flere af aktiviteterne skal være min. 2 personer er det sjovere, hvis man er flere der enten er klar på at dyste, kæmpe og lege i de forskellige aktiviteter.

Bork Legeland kan benyttes af alt fra vuggestuebørn, efterskoler, skoleklasser, familiefødselsdage, barnedåb, skolefester og meget mere.

Se aktiviteter

Husk Sokker i legelandet

En stor del af legelandet er uden sko, så HUSK strømper - pga. hygiejnen. Vi varmer legelandet, så meget vi kan i yderperioderne, men det kan godt være lidt fodkoldt i nogle perioder.

Café Ko i Bork Legeland

Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer i legelandets cafe. I højsæsonen er der desværre begrænset kapacitet i køkkenet, så medbring gerne selv madkurven og undgå køen.

 

Medbragt mad må gerne medbringes i Bork Legeland

Egen madpakke må meget gerne medbringes, og ydes ved de mange borde i legelandet. Alkohol må ikke medbringes, men kan købes.  

Rygning

Bork Legeland er 100% røgfrit, men der er anrettet rygeområde ved flagstangen ved parkeringspladsen. Se skiltning i Legelandet.

Glemte sager i Bork Legeland

Fundne genstande opbevares i vores "glemte sager" kasse, så spørg hvis du har mistet noget. 

Husregler | Vis hensyn i legelandet

  • Vis hensyn, så alle kan have det sjovt.
  • Børn under 10 år skal være ifølge med voksne.
  • Leg og ophold er på eget ansvar.
  • Mad og drikkevarer skal nydes udenfor aktiviteterne.
  • Alle anvisninger fra legelandets personale skal følges.
  • Manglende respekt for dette kan medføre bortvisning uden refusion.

Betalingskort i Bork Legeland

Vi tager imod Dankort, Visa, Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron og diverse udenlandske kort. Vi tager selvfølgelig også imod kontanter.

Puslerum | Findes ved indgangen

Altid rent, og med god plads til at skifte den lille.. Der er også microovn, så det er hurtigt og nemt at varme mad til de små.

Se skiltning i legelandet.

Barnevogne | Når den lille skal sove

Det er både muligt at stille barnevognen til de små sovende børn inde i legelandet, eller udenfor. Der er flere steder ved vinduerne udenfor, hvor man nemt kan holde øje med barnet fra legelandet, mens den lille står i ly fra vind og vejr.

Husk evt. regnslag og babyalarm.

Parkering | Gratis Parkering

Der er parkering lige uden for indgangen til legelandet. Gratis parkering.

EAN

Det er muligt at betale med EAN-nummer i Bork Legeland. Medbring venligst, alle informationer, så I kan blive registeret.  

Hunde

Hunde er velkomne i Bork Legeland. De skal holdes i snor, være under opsyn og må kun være i forhallen, samt på terrassen.

Kontrolrapport

Se Cafeens kontrolrapport lige her.

Kontrol Rapport

Foto & film

Som gæst er man velkommen til at filme og tage billeder. Vis hensyn til parkens gæster og undgå, at de kommer med på dine billeder og filmoptagelser.

Besøgstid

Den gennemsnitlige besøgslængde i Bork Legeland er 3-4 timer. Man er meget velkommen til at komme igen senere samme dag.

Vælg de gode tidspunkter i højsæsonen

På regnvejrsdage anbefaler vi at du kommer enten fra morgenstunden kl. 10.00 eller om eftermiddagen fra kl. 14.00, da vi typisk oplever mest travlhed i tidsrummet kl. 10.30 og 13.30.